Omlouváme se, e-shop je dočasně uzavřen. Otevřeme do konce září.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 8.00-16.00 hod
Novinky
25.09.2019
Mopedy Stadion a Jawetta
Legendární československé mopedy Stadion, Jawetta a motocykly Pionýr Ve spolupráci s občanským sdružením JS RETRO jsme doplnili kolekci čokolád o nov... číst celé
25.09.2019
Historická dopravní letadla
Patříte mezi fanoušky letadel a létání vůbec? Právě pro vás je tady naše nová kolekce čokolád s motivy historických dopravních letadel. V originální s... číst celé
20.02.2019
Retro motocykly JAWA
Jawetta, Bizon, Californian,… další porce čokolád s motivem retro motocyklů JAWA. Už 16 typů motorek je v naší unikátní kolekci belgických čokolád. D... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nenechte si ujít naše novinky

Neustále připravujeme nové motivy originálních obalů. Buďte první, kdo se dozví co nového jsme zas připravili, jaké akce a slevy chystáme. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ROUKLIN s.r.o. se sídlem Evropská 676/152, 160 00 Praha 6, IČ: 24805467, zapsané v OR, vedeným Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 175881 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

© 2019 ORIČOKO - ORIGINÁLNÍ ČOKOLÁDY, čokolády které jinde nenajdete | vytvořeno systémem: www.eshop-rychle.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.